Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
‭+359 88 8204961‬
matraci_klasik@abv.bg

За нас

Преди повече от 50 години Джулиано Магни създава своя първи матрак в малка стая в дома си в Прато, Италия. Днес Magniflex e водеща италианска марка, позната в цял свят и един от най-големите производители на матраци в Европа. Матраци Magniflex могат да бъдат намерени в над 60 страни, включително Япония, САЩ и Обединените Арабски Емирства. Тайната на успеха на Magniflex днес е същата, както и преди половин век и  се крие в съчетаване на  високотехнологични съвременни материали и италианско майсторство и дизайн за създаването на матрак с несравнимо качество, трайност и стил.

Представителството на Magniflex в Югоизточна Европа отваря врати през 2004 г. и днес продуктите на компанията се предлагат вБългария, Румъния, Гърция и Македония.

Грижата за околната среда стои в основата на стратегията на растежа на Magniflex, като компанията допринася активно за опазването на природните ресурси на планетата чрез използването на екологично чисти материали и утвърждаването на практики, насърчаващи устойчивото прозиводство.


MАТРАКС, БЪЛГАРИЯ

Матракс е водещ дистрибутор на стоки за съня в Югоизточна Европа. Ние сме млада и иновативна компания със свежи идеи и модерен подход, която се придържа към традиционните бизнес принципи – предлагане на качествен продукт, налагане на честност и почтеност в отношенията и спазване на поетите обещания и ангажименти.

В началото, септември 2005 г., екипът ни се състоеше единствено от няколко млади хора и телефон. Тогава, напълно убедени, че българските потребители заслужават наистина по-добър матрак, който да съчетава в себе си съвременните високотехнологични методи и природосъобразните естествени материали, уверено стартирахме лансирането на италианските матраци Magniflex на българския пазар. За щастие, членовете на семейство Magni прецениха, че ние сме правилните хора за целта и ни гласуваха доверие, като ни предоставиха  изключителните права за дистрибутиране на марката. По този начин се осъществи и самото зараждане на Матракс.

Пет години по-късно,  Матракс разшири дейността си към нови пазари – Гърция (2006 г.), Румъния (2008 г.) и Македония през 2010 г. Междувременно, добавихме към нашето портфолио и нова корпоративна продуктова линия, предназначена за хотели и спа центрове, превръщайки по този начин Magniflex в предпочитан матрак на над 80 хотела в България. През 2009 г. Матракс спечели и ексклузивните права за дистрибуция на немските протектори за матраци с марка Setex.

Днес, продължаваме да се развиваме към нови пазари и марки. Нашите продукти вече могат да бъдат намерени в почти 1000 точки на продажба в региона, включително и в най-добрите международни вериги като Метро, Практикер и БауМакс. Макар да отчитаме и да се гордеем от този значителен ръст, ценностите ни остават непроменени.


Нашата мисия е да представяме на българския пазар иновативни продукти, които да повишават качеството на живот на потребителя.

Нашата компания се основава на 5 основни ценности, които важат за всеки аспект на бизнеса ни.

• Фокус върху клиента
Нашата мисия е да се съсредоточим върху клиента и да установим качествен диалог с него. В случай, че се появи проблем, ние правим всичко възможно да го решим.

• Уважение
Ние се отнасяме към хората с уважение и достойнство, защото за нас е най-важно професионалното и личното им развитие. Ние знаем, че нашите клиенти са най-важното.

• Почтеност
Ние работим по най-високите стандарти, като приоритет ни е почтеността и лоялността – ние винаги спазваме обещанията и споразуменията си.

• Отговорност
Чрез отговорността, която поемаме, ние допринасяме и за развитието на компанията ни.

• Иновативност
Ние приветстваме иновативността – чрез продуктите, идеите и подхода си.

Продуктите в колекциите на Magniflex се изработват с майсторство във фабриката в Прато, Италия, от първокласни, устойчиво добити материали. Благодарение на постоянния стремеж към иновации и подобряване на съня и комфорта на клиентите, продуктите Magniflex следват най-новите технологии в бранша.
Социални мрежи