Новини и полезно

матрак MAGNIFLEX на изплащане С 0% лихва

• Diamante Dual – отстъпка 20%
• Naturcomfort Deluxe – отстъпка 15%
• Terra Dual – отстъпка 15%
• Arte – отстъпка 10%
• Silvercare – отстъпка 10%
• Magni Grande – отстъпка 10%
• Cosmopolitan – 20% отстъпка
• Memory Silver – 15% отстъпка
• Body Rest – 10% отстъпка
• CoolComfort – 10% отстъпка
• С 0% лихва
• 0 лв. първоначална вноска и скрити разходи
• На 10 месечни вноски

Обърнете внимание, че услугата покупка на изплащане не може да се комбинира с текущи промоции и се предлага каталожната цена.

Новите промоции от Magniflex матраци с до 20%:

• Diamante Dual – отстъпка 20%
• Naturcomfort Deluxe – отстъпка 15%
• Terra Dual – отстъпка 15%
• Arte – отстъпка 10%
• Silvercare – отстъпка 10%
• Magni Grande – отстъпка 10%
Промоцията е валидна само за модели: Diamante Dual, Naturcomfort Deluxe, Terra Dual, Arte, Silvercare и Magni Grande.
• Отстъпките по настоящата промоция не могат да се комбинират с други отстъпки и оферти.

Magniflex промоции -15%

magni
Промоция италиянски матраци Магнифлекс и Център за матраци Класик
Промоцията дава право на всяко лице, закупило един продукт от участващите в промоционалния механизъм, да получи до 15% отстъпка от крайната клиентска цена.

.

Всяко лице, регистрирало се в приложението, получава код за допълнителна отстъпка
от 3 % до достигане на максималната отстъпка от 15% за всеки модел, участващ в промоционалния механизъм.

Моделите Magniflex, включени в промоцията, са от сериите: Relano Bamboo New, Magni, ZipSleep, Medicare, Classic Night, Geolatex Deluxe, Naturcomfort, Amante, Pierrе Cardin Versailles, Geoethic, Duoflex, Domino S, Memoflex, Duogel от портфолиото на Magniflex.magni

Изборът на матрак в Център за Матраци

facebook3
Изборът на матрак в Център за Матраци

Едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си и своето тяло, е да се наспивате добре всяка нощ. Най-важната съставка, която ви е необходима за тази цел, е страхотен матрак. Намирането на перфектния матрак не е лесна работа, затова трябва да сте добре подготвени преди да направите своя избор. Нужен ви е удобен матрак, но той също така трябва да бъде и качествен, и с добра гаранция. В повечето случаи цената не е без значение, така че преди да похарчите част от спестяванията си, трябва да се убедите, че сте намерили матракa, от който се нуждаете, на цена, която ви устройва.
45457_422366662370_2967442_n[1]
Първото нещо, което трябва да направите, е да решите какъв матрак искате. Има най-различни видове – пружинен, с пяна, въздушен, воден. Всяка разновидност има своите плюсове и минуси и се простира в различни ценови диапазони. Матраците с пяна, например, се оформят по тялото и неговите извивки. Те са подходящи за хора, които искат да намалят натиска върху ставите или спят с партньори, които често променят позата си. Въздушните матраци пък съдържат въздушни камери, които позволяват тяхното регулиране да желаното ниво на комфорт. Те са подходящи за двойки, които имат предпочитания към различни видове матраци.
сто. Останете така 10-15 минути като обърнете внимание на начина, по който се чувства гърбът ви. Ако мускулите на гърба ви се стягат, то матракът вероятно е или прекалено мек, или много твърд. Ако са спокойни и отпуснати, значи е подходящ за вас. Ако не спите сами, накарайте партньора си да се покатери върху и да слезе от матрака, докато лежите на него като по този начин тествате до каква степен движенията му ви притесняват. Друго много важно нещо е да изпробвате всеки матрак, на който спрете вниманието си, и то не само вие, а и другите членове на семейството, които ще го използват. Легнете в средата на матрака и се изтъркаляйте до края му. Променете позицията си няколко пъти, така че да може да усетите дали ви е удобно да лежите по гръб, настрани и по корем. И задължително изпробвайте позите, в които спите най-че
1001371_192367907596466_1372599121_n
Размерът на матрака също е от голямо значение и ако не спите сами, трябва да се съобразите и с предпочитанията на партньора си. Имайте предвид, че приспособяването към по-малко легло от това, на което сте спали до момента, е доста трудно. За максимален комфорт, матракът трябва да е поне с 15 сантиметра по-дълъг от най-високия човек, който ще спи на него. Също така, в случай, че споделяте леглото си с деца или домашен любимец, трябва да предвидите място и за тях.
Правилният матрак наистина може да спомогне за добрия ви сън и събуждането ви отпочинали и свежи. От друга страна, спането на неподходящ матрак може да предизвика безсъние, болки в гърба или други части на тялото, както и много други проблеми. При хората, които имат проблеми с гърба, неправилният избор на матрак може да влоши състоянието им.

elixir gel

Правилният матрак е въпрос на личен избор

Когато търсите най-добрия за вас матрак е важно да запомните, че правилният матрак до голяма степен е въпрос на лично предпочитание. Няма един единствен тип матрак или легло, който е най-подходящ за всички хора, и няма най-добър матрак за хора с проблеми в гърба. Също така няма и една поза за спане, която да е най-удобна и подходяща за всички хора. Това се дължи на няколко фактора:
logo_permaflex_def_ese
Има много причини за проблемите в гърба и здравословното състояние на човек влияе на това кой е най-подходящият за него матрак, легло и дори поза за спане.
Налице е висока степен на лично предпочитание при изборът на матрак и това, което е подходящо за един човек може да се окаже неподходящо за друг.
Научните изследвания в областта на избора на матрак са много ограничени и няма точно установени фактори, с които да се съобрази взимането на подобно решение.
Като цяло причините за недоспиване и болки в гърба или други части на тялото могат да бъдат много и няма как да се знае със сигурност дали матракът ви е сред тях.

Изводът който може да се направи със сигурност е, че изборът на матрак наистина е по-скоро въпрос на лично предпочитание, отколкото на установени правила, които човек трябва да следва.
3те въпроса, на които да си отговорите когато избирате матрак
duogel
Изберете своя матрак:

Как спите по-комфортно – на мек или на твърд матрак? Какви са вашите ръст и тегло?

Отдавна наложеното мнение, че трябва да се спи на твърдо, не се подкрепя от множеството проучвания на ортопедите. Напротив, в последни години, самите лекари застанаха зад тезата, че човек може да избере повърхността, върху която, той самия се чувства най-добре. Трябва да се има предвид, обаче, че по-едрите хора усещат матраците по-меко.

Magniflex предлага богата гама матраци с различна твърдост, подходяща за всяка потребност и вкус. Чрез нашия тест, ръководен от Magniflex експертите, можете да откриете най-добрият матрак за вас.

2. От какъв материал е изработен матрака?

Тук не разбираме просто пружина, латекс или пяна. Ако сте се спрели на пяна, проверете каква е нейната плътност. Високата плътност ви гарантира качество и издържливост.

Magniflex матраците са с минимална плътност на пяната от 28 кг/м3, като мемори пяната ни притежава плътност 68кг/м3. Всички матраци са пресовани многократно от 2.5 тона преса, преди да се навият на руло и вакуумират. Това ви гарантира, че матракът е достатъчно издържлив и няма да се деформира след няколко години употреба.

3. Какъв е процентът на рекламациите?

Когато един продукт има много рекламации, очевидно много хора са били недоволни от продукта. Следователно, шансът и вие да останете разочаровани е висок.

Magniflex продуктите имат рекламации в под 0.01% от случаите. Неслучайно и гаранцията, която предлагаме към матраците е над 10 години. Ние сме сигурни на 99.99%, че вашият Magniflex матрак няма да се повреди или деформира.

magniflex

Център за Матраци и италиански Memory foam матраци Magniflex

new_magni_TEST_300x250_Milenita
uni
45457_422366662370_2967442_n[1]
Матраците с мемори пяна
Мемори пяна – правилният начин да се произведе матрак за добрия сън.В статията ще научите: защо матраците с мемори пяна са по-добри от другите, каква е конкретната причина хората да се насочват към такива матраци, с какво те са полезни за нас и нашия сън.

Мемори пяната е специална технология, която е разработена и създадена за астронавтите на НАСА. Целта на тази пяна е да разпредели равномерно налягането от човешкото тяло и да намали напрежението по време на излитането на совалките. След като учените откриват и патентоват този невероятен продукт, те решават да го направят достъпен за всички и така се появяват матраците с мемори пяна. Къде на друго място пяната би била по-полезна, ако не в нашето легло – там където прекарваме една трета от живота си.

Начинът, по който функционира този невероятен запаметяващ материал е следния: Мемори пяната приема формата на човешкото тяло до милиметри. Освен това, тя разпределя равномерно тежестта на тялото и когато човек легне върху матрака има усещане за огромна лекота. По този начин цялото тяло, всички мускули и кости се отпускат и ние можем да спим спокойно. Матраците с мемори пяна, които предлага Magniflex ще Ви помогнат да подобрите съня си, да се чувствате изпълнени с енергия през целия ден, вместо да се будите изморени, схванати и изнервени.

Както вече споменахме пяната помага на човешкото тяло да се отпусне и така ние почиваме пълноценно. Точно това е причината хората по цял свят да се насочват към покупките на матраци от или с такава пяна. Те набират все по-широка популярност и все повече фенове с всеки изминал ден, а специалистите определят мемори пяната, като най-добрия материал за добрия сън за момента.

Нека обобщим: Ако закупим обикновен матрак има огромна вероятност да срещнем известно неудобство. Ако закупим матрак с Memory foam от Magniflex обаче ще се радваме на безупречен сън. Това от своя страна ще подобри всички останали аспекти от нашия живот – здраве, енергичност, настроение, концентрация и накрая, но не на последно място, ще подобри нашето здраве.

Не губете излишно време и не обръщайте гръб на неудобството в леглото. Липсата на добър сън и напрежението в цялото тяло през деня оказват все по-голямо влияние с напредването на възрастта. Затова е хубаво човек да може да почива пълноценно, в края на своя ден. Правилният избор е да се ориентирате към качествен матрак, който да Ви осигури удобство, комфорт и здрав сън. Италианската компания Magniflex е производител на висококачествени продукти за добрия сън, като в това число влизат матраци, възглавници, одеяла, протектори, подматрачни рамки и всичко, от което се нуждае човек, за да се наслади на почивка в удобно легло.

Център за Матраци и италиански матраци Magniflex

magnipromo
Представяме Ви Duoflex
Представяме Ви нашия матрак Duoflex, който съчетава в себе си качествата на мемори пяната и технологията Елиоформ. Матракът е двулицев, което означава, че можете да лежите и от двете му страни. Това обаче не е всичко. Едната страна на матрака е от мемори пяна, която предлага по-меко усещане. Другата е страната с Елиоформ, която е по-стабилна и осигурява по-добра опора. Airyform технологията на матрака му дава възможността да “диша” и по този начин предпазва от акари, бактерии и влага.
Накрая, но не на последно място, матракът е придружен от Coolmax калъф с 3D мрежест борд. Калъфът е изключително лесен и удобен за сваляне, освежаване и почистване.

Magniflex е компания, която държи на иновациите и постоянно инвестира време и средства в разработването на нови технологии и материали, които да ни осигурят по-добър сън. Именно така се появи и серията матраци Duoflex, която се радва на голям интерес сред почитателите на италианската компания Magniflex. Освен Duoflex, компанията предлага богата гама от продукти, които да подобрят нашия сън, а заедно с това и начина ни на живот.
Матрак Domino S с Мемори пяна

Матрак от мемори пяна Domino S.Нуждата от спокоен и здравословен сън се увеличава с всеки изминал ден. Затова Magniflex се стреми да осигури кокачествени продукти за своите клиенти.

За да предложи едновременно мекота и стабилна основа на потребителите си, Magniflex съчета в едно два високоеластични материала – Eliosoft и Мемори пяна. Резултатът – матрак Domino S, който едновременно гарантира мека и анатомична основа и предлага ортопедична опора за гръбнака, раменете, таза и краката.

Domino S е пример за идеален баланс между мекота и ортопедични свойства. Ядрото е изработено от 18 см Eliosoft и 3 см Мемори пяна.

Калъфът на Domino S е със стилен дизайн и съдържа 2 см мемори пяна. Съставен е от две части и е снабден с цип за лесно сваляне и поставяне, както и с 3D мрежест борд, който помага на матрака да диша по-добре.

Благодарение на технологията и съчетанието от висококачествени материали матрак Domino S позволява на тялото да се възстанови от стреса и умората, натрупани през деня.

Характеристики:
• Максимален баланс между мекота и опора
• Слой мемори пяна и в ядрото и в калъфа
• Правилна позиция на тялото и крайниците
• Елегантен калъф с цип от две части и 3D мрежест борд
• Постоянна проветривост и лесна поддръжка
• Удобство, здравословна среда и модерен стил
• 12 г. гаранция
• 25 см. височина
• Индекс независимо движение 9

Magniflex отвън – от какво са направени нашите покрития ?

new_magni_TEST_300x250_Milenita
Magniflex отвън – от какво са направени нашите покрития ?

Материя от дървесни влакна – Lenpur. Lenpur – Специален текстил от дървесни влакна, който придава меко, кадифено усещане. Влакната се добиват от дървесни видове, отглеждани специално за целите на производството. Материалът е проветрив, благодарение на което той диша и наподобява естествен климатик. Не задържа влага и оказва благоприятно влияние върху здравето.

Анти-алергична материя от бамбукови нишки.Бамбук – Вплетените в текстила бамбукови нишки правят матрака приятен и мек на допир. Бамбукът има пореста структура и гарантира лесната циркулация на въздуха, като по този начин предпазва матрака от влага и поява на алергени.

Вплитане на сребърни влакна за високо качество.Сребърни нишки – Добавянето на сребърни нишки в текстила на матрака осигурява благоприятно влияние върху човешкото здраве, кръвообращението и потока на течностите в организма. Среброто е известно със своето антистатично действие, като освен това не задържа миризма и прах. По този начин се създава една враждебна към акари и бактерии среда, която ви позволява да спите спокойно.

100% памук за спокоен сън и почивка.Памук – Памучният текстил е невероятно мек и издръжлив материал. Той е природен антиалерген, който не задържа влага и така гарантира една здравословна среда, защитена от бактерии и акари.

Технология Coolmax – терморегулатор.Coolmax – Технология, благодарение на която се увеличава пропускливостта на въздуха през текстила. Регулира температурата, не задържа прах или влага и осигурява свежест.

Здравословно въздействие на алое вера.Aloe Vera – Третирането на текстила с алое вера му придава здравословни и лечебни свойства. Материята придобива успокояващо за кожата действие. Влияе благоприятно на имунната система и стимулира оздравяването при повърхностни наранявания.

Научете повече за Magniflex

Научете повече за Magniflex

Научете повече за Magniflex

Magniflex е компания, която концентрира усилията си в разработването на нови технологии за подобряване качеството на съня и опазване на околната среда. Научете повече за матраци Magniflex – от какво и как са направени, за да ви осигурят здравословен сън, комфорт и високохигиенична среда.
Magniflex отвътре – как ли изглеждат матраците под стилния калъф?

Нова технология в матраците – Gel Foam.Gel Foam – Материал, който съчетава предимствата на еластична пяна и гел. Този продукт е хит в производството на матраци. Той разпределя тежестта на тялото, регулира температурата и осигурява възможност за оптимална почивка. Gel Foam е дишаща пяна със здравословни качества, която придава свежо усещане и предпазва от акари и бактерии.

Запомнящата пяна Memory Foam помага за добър сън.Memory Foam HD (запомняща пяна) – Материя, която заема формата на тялото, като освен това реагира на телесната температура и теглото. Разпределя равномерно тежестта и осигурява спокоен сън, като намалява въртенето с 80%.

Латекс, който гарантира хигиената в матрака – Geolatex.Geolatex – Дишащ и порест материал, съчетание от латекс и полимери на водна основа. Има висока еластичност и отворена клетъчна структура, които разпределят тежестта на човека и му позволяват да заеме правилната позиция.

Еластична пяна, с голяма мекота – Eliosoft пяна.Eliosoft – Пяна с висока еластичност и отворена клетъчна структура, която отнема напрежението от гръбнака. Осигурява добър сън, пълноценна почивка и ефективно възстановяване на човека.

Elioform с отворена структура. Опора за тялото.Elioform – Пяна с високо ниво на ортопедичност, висока еластичност и отворена клетъчна структура. Материалът Elioform е невероятно издръжлив и гарантира добра опора за цялото тяло, като помага на гръбначния стълб да заеме правилната “S”-образна позиция.

Технология за циркулация на въздуха – Airyform.Airyform – Специална технология, която подпомага свободната циркулация на въздуха, благодарение на различни по големина отвори в тялото на матраците. Благодарение на тази технологията се осигурява безупречна проветривост, хигиена и здравословна среда.

Matraci Italia

Център за Матраци е представител на най-реномираните италиански марки за матраци Permaflex, Dorsal, Manifattura Falomo и Magniflex, Дормео. Най-новите модели матраци. Най-добрите марки български матраци Класик, Нани, Екон Латекс, Happy Dreams, Тед. Безплатна доставка и монтаж. Цялостно обзавеждане за вашия дом,хотел и ваканционни комплекси. Безплатна 3D визуализация.

Производители
Социални мрежи