Научете повече за Magniflex

Научете повече за Magniflex

Научете повече за Magniflex

Magniflex е компания, която концентрира усилията си в разработването на нови технологии за подобряване качеството на съня и опазване на околната среда. Научете повече за матраци Magniflex – от какво и как са направени, за да ви осигурят здравословен сън, комфорт и високохигиенична среда.
Magniflex отвътре – как ли изглеждат матраците под стилния калъф?

Нова технология в матраците – Gel Foam.Gel Foam – Материал, който съчетава предимствата на еластична пяна и гел. Този продукт е хит в производството на матраци. Той разпределя тежестта на тялото, регулира температурата и осигурява възможност за оптимална почивка. Gel Foam е дишаща пяна със здравословни качества, която придава свежо усещане и предпазва от акари и бактерии.

Запомнящата пяна Memory Foam помага за добър сън.Memory Foam HD (запомняща пяна) – Материя, която заема формата на тялото, като освен това реагира на телесната температура и теглото. Разпределя равномерно тежестта и осигурява спокоен сън, като намалява въртенето с 80%.

Латекс, който гарантира хигиената в матрака – Geolatex.Geolatex – Дишащ и порест материал, съчетание от латекс и полимери на водна основа. Има висока еластичност и отворена клетъчна структура, които разпределят тежестта на човека и му позволяват да заеме правилната позиция.

Еластична пяна, с голяма мекота – Eliosoft пяна.Eliosoft – Пяна с висока еластичност и отворена клетъчна структура, която отнема напрежението от гръбнака. Осигурява добър сън, пълноценна почивка и ефективно възстановяване на човека.

Elioform с отворена структура. Опора за тялото.Elioform – Пяна с високо ниво на ортопедичност, висока еластичност и отворена клетъчна структура. Материалът Elioform е невероятно издръжлив и гарантира добра опора за цялото тяло, като помага на гръбначния стълб да заеме правилната “S”-образна позиция.

Технология за циркулация на въздуха – Airyform.Airyform – Специална технология, която подпомага свободната циркулация на въздуха, благодарение на различни по големина отвори в тялото на матраците. Благодарение на тази технологията се осигурява безупречна проветривост, хигиена и здравословна среда.

Matraci Italia

Център за Матраци е представител на най-реномираните италиански марки за матраци Permaflex, Dorsal, Manifattura Falomo и Magniflex, Дормео. Най-новите модели матраци. Най-добрите марки български матраци Класик, Нани, Екон Латекс, Happy Dreams, Тед. Безплатна доставка и монтаж. Цялостно обзавеждане за вашия дом,хотел и ваканционни комплекси. Безплатна 3D визуализация.

Производители
Социални мрежи