Magniflex отвън – от какво са направени нашите покрития ?

new_magni_TEST_300x250_Milenita
Magniflex отвън – от какво са направени нашите покрития ?

Материя от дървесни влакна – Lenpur. Lenpur – Специален текстил от дървесни влакна, който придава меко, кадифено усещане. Влакната се добиват от дървесни видове, отглеждани специално за целите на производството. Материалът е проветрив, благодарение на което той диша и наподобява естествен климатик. Не задържа влага и оказва благоприятно влияние върху здравето.

Анти-алергична материя от бамбукови нишки.Бамбук – Вплетените в текстила бамбукови нишки правят матрака приятен и мек на допир. Бамбукът има пореста структура и гарантира лесната циркулация на въздуха, като по този начин предпазва матрака от влага и поява на алергени.

Вплитане на сребърни влакна за високо качество.Сребърни нишки – Добавянето на сребърни нишки в текстила на матрака осигурява благоприятно влияние върху човешкото здраве, кръвообращението и потока на течностите в организма. Среброто е известно със своето антистатично действие, като освен това не задържа миризма и прах. По този начин се създава една враждебна към акари и бактерии среда, която ви позволява да спите спокойно.

100% памук за спокоен сън и почивка.Памук – Памучният текстил е невероятно мек и издръжлив материал. Той е природен антиалерген, който не задържа влага и така гарантира една здравословна среда, защитена от бактерии и акари.

Технология Coolmax – терморегулатор.Coolmax – Технология, благодарение на която се увеличава пропускливостта на въздуха през текстила. Регулира температурата, не задържа прах или влага и осигурява свежест.

Здравословно въздействие на алое вера.Aloe Vera – Третирането на текстила с алое вера му придава здравословни и лечебни свойства. Материята придобива успокояващо за кожата действие. Влияе благоприятно на имунната система и стимулира оздравяването при повърхностни наранявания.

Matraci Italia

Център за Матраци е представител на най-реномираните италиански марки за матраци Permaflex, Dorsal, Manifattura Falomo и Magniflex, Дормео. Най-новите модели матраци. Най-добрите марки български матраци Класик, Нани, Екон Латекс, Happy Dreams, Тед. Безплатна доставка и монтаж. Цялостно обзавеждане за вашия дом,хотел и ваканционни комплекси. Безплатна 3D визуализация.

Производители
Социални мрежи