Център за Матраци и италиански матраци Magniflex

magnipromo
Представяме Ви Duoflex
Представяме Ви нашия матрак Duoflex, който съчетава в себе си качествата на мемори пяната и технологията Елиоформ. Матракът е двулицев, което означава, че можете да лежите и от двете му страни. Това обаче не е всичко. Едната страна на матрака е от мемори пяна, която предлага по-меко усещане. Другата е страната с Елиоформ, която е по-стабилна и осигурява по-добра опора. Airyform технологията на матрака му дава възможността да “диша” и по този начин предпазва от акари, бактерии и влага.
Накрая, но не на последно място, матракът е придружен от Coolmax калъф с 3D мрежест борд. Калъфът е изключително лесен и удобен за сваляне, освежаване и почистване.

Magniflex е компания, която държи на иновациите и постоянно инвестира време и средства в разработването на нови технологии и материали, които да ни осигурят по-добър сън. Именно така се появи и серията матраци Duoflex, която се радва на голям интерес сред почитателите на италианската компания Magniflex. Освен Duoflex, компанията предлага богата гама от продукти, които да подобрят нашия сън, а заедно с това и начина ни на живот.
Матрак Domino S с Мемори пяна

Матрак от мемори пяна Domino S.Нуждата от спокоен и здравословен сън се увеличава с всеки изминал ден. Затова Magniflex се стреми да осигури кокачествени продукти за своите клиенти.

За да предложи едновременно мекота и стабилна основа на потребителите си, Magniflex съчета в едно два високоеластични материала – Eliosoft и Мемори пяна. Резултатът – матрак Domino S, който едновременно гарантира мека и анатомична основа и предлага ортопедична опора за гръбнака, раменете, таза и краката.

Domino S е пример за идеален баланс между мекота и ортопедични свойства. Ядрото е изработено от 18 см Eliosoft и 3 см Мемори пяна.

Калъфът на Domino S е със стилен дизайн и съдържа 2 см мемори пяна. Съставен е от две части и е снабден с цип за лесно сваляне и поставяне, както и с 3D мрежест борд, който помага на матрака да диша по-добре.

Благодарение на технологията и съчетанието от висококачествени материали матрак Domino S позволява на тялото да се възстанови от стреса и умората, натрупани през деня.

Характеристики:
• Максимален баланс между мекота и опора
• Слой мемори пяна и в ядрото и в калъфа
• Правилна позиция на тялото и крайниците
• Елегантен калъф с цип от две части и 3D мрежест борд
• Постоянна проветривост и лесна поддръжка
• Удобство, здравословна среда и модерен стил
• 12 г. гаранция
• 25 см. височина
• Индекс независимо движение 9

Matraci Italia

Център за Матраци е представител на най-реномираните италиански марки за матраци Permaflex, Dorsal, Manifattura Falomo и Magniflex, Дормео. Най-новите модели матраци. Най-добрите марки български матраци Класик, Нани, Екон Латекс, Happy Dreams, Тед. Безплатна доставка и монтаж. Цялостно обзавеждане за вашия дом,хотел и ваканционни комплекси. Безплатна 3D визуализация.

Производители
Социални мрежи