Център за Матраци и италиански Memory foam матраци Magniflex

new_magni_TEST_300x250_Milenita
uni
45457_422366662370_2967442_n[1]
Матраците с мемори пяна
Мемори пяна – правилният начин да се произведе матрак за добрия сън.В статията ще научите: защо матраците с мемори пяна са по-добри от другите, каква е конкретната причина хората да се насочват към такива матраци, с какво те са полезни за нас и нашия сън.

Мемори пяната е специална технология, която е разработена и създадена за астронавтите на НАСА. Целта на тази пяна е да разпредели равномерно налягането от човешкото тяло и да намали напрежението по време на излитането на совалките. След като учените откриват и патентоват този невероятен продукт, те решават да го направят достъпен за всички и така се появяват матраците с мемори пяна. Къде на друго място пяната би била по-полезна, ако не в нашето легло – там където прекарваме една трета от живота си.

Начинът, по който функционира този невероятен запаметяващ материал е следния: Мемори пяната приема формата на човешкото тяло до милиметри. Освен това, тя разпределя равномерно тежестта на тялото и когато човек легне върху матрака има усещане за огромна лекота. По този начин цялото тяло, всички мускули и кости се отпускат и ние можем да спим спокойно. Матраците с мемори пяна, които предлага Magniflex ще Ви помогнат да подобрите съня си, да се чувствате изпълнени с енергия през целия ден, вместо да се будите изморени, схванати и изнервени.

Както вече споменахме пяната помага на човешкото тяло да се отпусне и така ние почиваме пълноценно. Точно това е причината хората по цял свят да се насочват към покупките на матраци от или с такава пяна. Те набират все по-широка популярност и все повече фенове с всеки изминал ден, а специалистите определят мемори пяната, като най-добрия материал за добрия сън за момента.

Нека обобщим: Ако закупим обикновен матрак има огромна вероятност да срещнем известно неудобство. Ако закупим матрак с Memory foam от Magniflex обаче ще се радваме на безупречен сън. Това от своя страна ще подобри всички останали аспекти от нашия живот – здраве, енергичност, настроение, концентрация и накрая, но не на последно място, ще подобри нашето здраве.

Не губете излишно време и не обръщайте гръб на неудобството в леглото. Липсата на добър сън и напрежението в цялото тяло през деня оказват все по-голямо влияние с напредването на възрастта. Затова е хубаво човек да може да почива пълноценно, в края на своя ден. Правилният избор е да се ориентирате към качествен матрак, който да Ви осигури удобство, комфорт и здрав сън. Италианската компания Magniflex е производител на висококачествени продукти за добрия сън, като в това число влизат матраци, възглавници, одеяла, протектори, подматрачни рамки и всичко, от което се нуждае човек, за да се наслади на почивка в удобно легло.

Matraci Italia

Център за Матраци е представител на най-реномираните италиански марки за матраци Permaflex, Dorsal, Manifattura Falomo и Magniflex, Дормео. Най-новите модели матраци. Най-добрите марки български матраци Класик, Нани, Екон Латекс, Happy Dreams, Тед. Безплатна доставка и монтаж. Цялостно обзавеждане за вашия дом,хотел и ваканционни комплекси. Безплатна 3D визуализация.

Производители
Социални мрежи