За нас

МАТРАЦИ КЛАСИК е ексклузивен вносител и представител на най- реномираните Италиански марки за матраци
на българския пазар – PERMAFLEX, DORSAL, MANIFATURA FALOMO, MAGNIGLEX.

Имаме удоволствието да Ви представим най- известната и луксозна италианска марка матраци – PERMAFLEX .
Със своите творчески ,технически и технологични качества,матраци Permaflex съчетава функционалност ,
елегантен дизайн и внимание към детайла ,като отличителен белег.

Развитието на нови технологии в производството и интензивните изследвания и експерименти в областта ,както и използването на съвременни материали спомагат за налагането на марката ,като водеща на пазара за матраци в Италия. Групата Permaflex държи 30 % пазарен дял от продажби на матраци в Италия.

Имаме честта да ви запознаем с новата колекция матраци Permaflex-класически пружинни матраци ,матраци с пружина и мемори пяна ,както и най-новите модели с мемори пяна- напълно анатомични предназначени да приемат перфектно формата на тялото за пълноценна почивка и максимален комфорт.

Dorsal-Италианска марка за матраци и рамки-създадена през далечната 1932 г.-гарантираща най-високо качество
Фирмата има уникален опит в предлагането на пълна гама от продукти,които осигуряват здравословна
почивка,подобрявайки качеството на живот.
Матраци Dorsal пердлагат технологично сертифицирани матраци направени от естествени възобновяеми източници,силно дишащи и хигиенично перфектни в хармония с околната среда.

Manifattura Falomo има над 40 години опит в областта на производството на матраци.
Фабрика Manifattura Falomo предлага широка гама от матраци и възглавници,които са преминали международни тестове за качество с отлични резултати.
Sanodormire е регистрирана търговска марка на производство Falomo.Той представя цялото богатство от знания придобити от проучвания и изследвания в хода на своята дълга история в производството на матраци.

Преди повече от 50 години Джулиано Магни създава своя първи матрак в малка стая в дома си в Прато, Италия. Днес Magniflex e водеща италианска марка, позната в цял свят и един от най-големите производители на матраци в Европа. Матраци Magniflex могат да бъдат намерени в над 60 страни, включително Япония, САЩ и Обединените Арабски Емирства. Тайната на успеха на Magniflex днес е същата, както и преди половин век и се крие в съчетаване на високотехнологични съвременни материали и италианско майсторство и дизайн за създаването на матрак с несравнимо качество, трайност и стил.

Matraci Italia

Център за Матраци е представител на най-реномираните италиански марки за матраци Permaflex, Dorsal, Manifattura Falomo и Magniflex, Дормео. Най-новите модели матраци. Най-добрите марки български матраци Класик, Нани, Екон Латекс, Happy Dreams, Тед. Безплатна доставка и монтаж. Цялостно обзавеждане за вашия дом,хотел и ваканционни комплекси. Безплатна 3D визуализация.

Производители
Социални мрежи