Промоционални предложения

Промоции Magniflex и Център за Матраци
Нова година – нов късмет! Стартираме 2014 г. с отстъпка от до 15% при покупка на матрак от серия Classico и Premio, част от портфолиото на Magniflex – купувате един продукт от участващите в промоционалния механизъм и получавате до 15% отстъпка от крайната клиентска цена.

Максималният размер на отстъпката за всеки модел ще получите при онлайн регистрация в специално създаденото за целите на промоцията приложение : http://magniflex.bg/promo-game/. Регистрирайки се в приложението, получавате допълнителна отстъпка от 3 % до достигане на максималната отстъпка от 15% за всеки модел, участващ в промоционалния механизъм.

Единственото, което ви остава да направите след регистрацията, е да представите в съответния търговски обект разпечатан ваучер, предоставящ допълнителната 3% отстъпка, който се генерира в описаното приложение след успешното извършване на регистрацията, и да я използвате за покупката на желания матрак.

Sleep Better, Ride Better!

magnipromo

facebook3

facebook1

Възглавница и половина – купи 2 възглавници Magniflex и получи втората на половин цена
image1110025
Възглавница и половина – купи 2 възглавници Magniflex и получи втората на половин цена
Добрият сън изисква не само качествен матрак, но и подходяща възглавница. Обзаведете спалнята си с два броя възглавници Magniflex /модел Duogel, Geoethic, Naturcomfort, Massage, Anatomic+, Memory+, Medic/ в периода 06.11.2013 – 15.03.2014 г., и ще получете автоматично отстъпка от 50% от крайната цена на възглавницата с по-ниска стойност от двете! Моделите възглавници Magniflex, включени в промоцията, са: Duogel, Geoethic, Naturcomfort, Massage, Anatomic+, Memory+, Medic – изберете най-подходящата за Вас!

Matraci Italia

Център за Матраци е представител на най-реномираните италиански марки за матраци Permaflex, Dorsal, Manifattura Falomo и Magniflex, Дормео. Най-новите модели матраци. Най-добрите марки български матраци Класик, Нани, Екон Латекс, Happy Dreams, Тед. Безплатна доставка и монтаж. Цялостно обзавеждане за вашия дом,хотел и ваканционни комплекси. Безплатна 3D визуализация.

Производители
Социални мрежи